Har du tenkt på hvor viktige dine avløpsrør er?

De fleste av oss tar avløpsrørene våre for gitt. Vi skyller ned vann, matrester, såpe og annet avfall uten å tenke på hva som skjer med det etterpå. Men visste du at avløpsrørene dine kan bli tette, skadet eller ødelagt over tid? Dette kan føre til alvorlige problemer som vannlekkasje, oversvømmelse, lukt, mugg og helsefare.

Derfor er det lurt å gjøre en tilstandskontroll av avløpsrørene dine. En tilstandskontroll er en grundig undersøkelse av rørenes tilstand, funksjon og levetid. Ved å bruke spesialutstyr kan en profesjonell rørinspektør oppdage eventuelle feil eller svakheter i rørsystemet ditt.

En tilstandskontroll kan spare deg for store kostnader på sikt. Hvis du oppdager og utbedrer et problem tidlig, kan du unngå større og dyrere reparasjoner eller utskiftninger senere. Du kan også forlenge rørenes levetid og øke verdien på boligen din. I tillegg kan du bidra til å redusere miljøbelastningen ved å forebygge forurensning.

Du kan lese mer om rørinspeksjon her.

Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte en rørinspektør så snart som mulig. Det kan være et varsel om at noe er galt med avløpsrørene dine..

Hvordan vet du om du trenger en tilstandskontroll? Det er noen tegn du bør være oppmerksom på, som for eksempel:

  • Dårlig lukt fra sluk eller rør.
  • Tregt eller dårlig avløp.
  • Gurgling eller bobling i rør.
  • Fuktige flekker eller mugg på vegger eller gulv.

Hvis du vil vite mer om tilstandskontroll av avløpsrør, kan du besøke vår nettside eller ringe oss på 95 18 02 11. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen faget, og vi tilbyr kvalitetssikrede tjenester til konkurransedyktige priser. Vi hjelper deg gjerne med å ta vare på avløpsrørene dine!

Viste du at...

Den 1. januar 2022 trådte den nye avhendingsloven i kraft. Denne loven regulerer forholdet mellom selger og kjøper av fast eiendom, og har som mål å skape mer trygghet og forutsigbarhet i bolighandelen. En av de viktigste endringene i den nye loven er at selger har et større ansvar for å dokumentere tilstanden til boligen. Derfor er det lurt å få utført en profesjonell kontroll av avløpene før man legger boligen ut for salg, slik at man unngår ubehagelige overraskelser og konflikter i ettertid. Du kan lese mer om det her..

  • Tilstandskontroll