Velkommen til Inspectify

Inspeksjoner med nytt perspektiv

Ta kontakt

Tjenester

Inspectify tilbyr tjenester innen disse segmentene

Rørinspeksjon

Hos oss får du profesjonell og grundig rørinspeksjon av både gamle og nye avløpsledninger. Vi bruker avansert utstyr og har omfattende kunnskap om rørsystemer. Vi finner feil eller kartlegger behov for utbedrings- eller vedlikeholdstiltak på rørene dine. Vi kan også utføre lekkasjesøk og trasèsøk for å lokalisere lekkasjer eller skader på rør som ligger skjult i bakken eller i vegger. Vi tilbyr alt innen rørinspeksjon til borettslag, entreprenører, rørleggere, industri, forsikringsselskap og private kunder.

Les mer

Avløpsrør - Åpning og vedlikehold

Vi hjelper deg med å åpne og vedlikeholde dine avløpsrør. Med vår lange erfaring og moderne utstyr kan vi løse de fleste typer problemer med tette eller skadde rør raskt og effektivt til konkurransedyktige priser.

Reperasjon av avløpsrør

Vi bruker moderne teknologi og utstyr for å utføre rask og effektiv punktreparasjon av skadde rør, uten å grave opp eller skifte ut hele rørsystemet. Vi kan også bistå med enkel rådgivning innen rørfornying, slik at du kan forlenge levetiden på dine avløpsrør og unngå fremtidige problemer.

Hva kan vi gjøre for deg?

Inspectify.no er et profesjonelt firma som tilbyr rørinspeksjon og andre rørtjenester. Vi har lang erfaring og moderne utstyr for å utføre kvalitetsarbeid på alle typer rør.

Enten du trenger hjelp med å åpne et tett rør, vedlikeholde eller reparere et skadet rør, eller få en tilstandsvurdering av rørsystemet ditt, kan du stole på oss. Vi utfører også lekkasjesøk, kartlegging av rørtraseer og etterkontroll av nye røranlegg. Kontakt oss i dag

Hos Inspectify har vi ingen bindinger til noen leverandører eller entreprenører, så du kan stole på at vi er 100% objektive. Bestill en inspeksjon fra Inspectify i dag - det lønner seg!

Ta kontakt

Send oss en melding, så kontakter vi dere innen 24 timer

Sender
Din melding har blitt sendt. Takk for at du tar kontakt med oss!

Typer av rørinspeksjon

Våre inspektører er utstyrt med det nyeste og beste innen teknologien innen rørinspeksjon og har lang erfaring og solid fagkunnskap

Feilsøking

Driftsproblemer med avløpet ditt kan skyldes mange ulike årsaker, som for eksempel tette rør, rotinntrengning, lekkasjer, setninger eller skader. En rørinspeksjon vil gi deg et klart bilde av tilstanden til rørene dine og anbefale deg den beste løsningen for ditt problem.

Les mer

Tilstandsrapport

Hvis du skal selge eller har kjøpt hus/eiendom, så vil en tilstandskontroll dekke dokumentkravene for avløp. Dette kan spare deg for uventede kostnader eller konflikter i fremtiden.

Les mer

Detaljplanlegging for renovering

Formålet med inspeksjonen er å finne ut om rørene trenger renovering eller ikke, og hvilken metode som passer best for å utbedre eventuelle skader eller problemer. Inspeksjonen er detaljert og legger et godt grunnlag for valg av rehabiliteringsmetode.

Les mer

Kontroll av nyanlegg

Rørinspeksjonen utføres for å sikre at avløpsledningen har tilfredsstillende kvalitet og fungerer som den skal. Det er anbefalt at en kontroll av nyanlegg utføres av en uavhengig part som ikke har vært involvert i å legge eller renovere ledningen.

Les mer

Siste blogger

Inspectify er en autoritet på inspeksjoner og deler vår ekspertise gjennom vår blogg om ulike aspekter ved inspeksjonene vi gjennomfører.

Hva er forskjellen på en rørinspektør og en rørlegger?

Henning Bødtker-Lund
/
Rørinspeksjon

Les mer

Hvordan velger du riktig rørinspektør?

Henning Bødtker-Lund
/
Rørinspeksjon

Les mer

Hva er rørinspeksjon?

Henning Bødtker-Lund
/
Rørinspeksjon

Les mer